De Benten 9, 8375 HK Oldemarkt  •  M +31 (0)6 - 52 67 78 40  •  E info@arvangelder.nl

Supervisor/Afdelingsverantwoordelijke:

 

 

Door de ervaring van de benoemde service werkzaamheden en de tevredenheid van de klanten inmiddels ook diensten geleverd als supervisor en afdelingsverantwoordelijke.

 

Een aantal voorbeelden van eerder uitgevoerde Supervisor/Afdelingsverantwoordelijk diensten zijn:

 

Het aansturen van een installatieteam voor een onderaannemer voor het installeren van deck equipment, railingwerk en onderdekse zeilsystemen, met de daarbij horende werkvoorbereiding, planning, voortgangsvergaderingen, en met vooruitziende kijk op de planning vroegtijdig installatie problemen aan boord tackelen en oplossen in samenwerking  met de hoofdaannemer “de jachtwerf” zodat het installatieteam van de onderaannemer efficient kan doorwerken.

 

Ingezet als technische afdelingsverantwoordelijke van een verpakkingsafdeling met de doelstellingen om het preventief onderhoud te verbeteren en de capaciteit van de afdeling te verhogen naar berekende tonnage (OEE). Daarbij 2 nieuwe storingsmonteurs ingewerkt om het team van 5 storingsmonteurs weer compleet te maken. Het team helpen op de juiste manier storingen te analyseren en oplossen (dus geen symptoom bestrijding) en een evenredige verantwoording te geven over de afdeling. Vijf nieuwe inspectielijsten samengesteld ter controle van de verpakkingsafdeling per monteur (preventief onderhoud). Revisiesets samengesteld voor diverse machines met bijbehorende standtijd. Het groot onderhoud (periode van 2 weken) voorbereid en gecoördineerd voor dezelfde afdeling. Dus voor  totaal 25 monteurs de werkorders ingeplant op prioriteit, en dus met de aandacht op de bottleneck’s van de afdeling. Uiteindelijk als team samen de doelstellingen gehaald!